Zoetzure saus (zoals die van de “Chinees”)
Hét recept voor de zoetzure saus, zoals die van de “Chinees”
Gebakken aardappels uit de airfryer
Heerlijke krokant gebakken aardappels uit de airfryer, minder vet, maar zeker niet minder lekker
Caesar salade
The mother of all salads, als je het ons vraagt. Met dit eenvoudige recept verander je deze simpele salade in een fantastisch avondmaal.
Babi pangang met spek
Babi pangang met spek, een gerecht dat niet mag ontbreken op de rijsttafel!
Traditionele Shaslicks
Super smakelijke shaslicks, 100 keer lekkerder dan uit de supermarkt en makkelijk zelf te maken.
Sous vide lemon chicken
Lemon Chicken uit de sous vide. De kip wordt supermals en smaakvol. Heerlijk voor bij een salade of de gebakken aardappeltjes.
Pasta carbonara met pangrattato
Altijd al willen weten hoe je een echte klassieke pasta carbonara maakt? Check snel dit recept.
Chef's special |Yotam Ottolenghi's Perzik galette met rozemarijn en limoen
Deze heerlijke galette van perzik, gemarineerd in suiker, limoen en rozemarijn wordt geserveerd met een frisse creme fraiche. Het recept is van een de hotste chefs op dit moment, Yotam Ottolenghi en wij snappen waarom!
Sous vide flank steak (Bavette)
Flanksteak, ook wel bavette genoemd, uit de sous vide. Het vlees wordt supermals en smaakvol. Beter wordt het niet!
Ovenfrieten
Wie houdt er niet frieten? Juist, bijna iedereen. Maar frietjes zijn vet en niet gezond. Met ons recept kan jij quilt-free genieten van lekkere frietjes zonder in te leveren op smaak.
Cajun patakruiden (Copycat Five guys Cajun Fries)
Met deze eenvoudige stappen maak je in een handomdraai je eigen Cajun patatkruiden, net als bij Five Guys!