Pasta carbonara met pangrattato
Altijd al willen weten hoe je een echte klassieke pasta carbonara maakt? Check snel dit recept.
Chef's special |Yotam Ottolenghi's Perzik galette met rozemarijn en limoen
Deze heerlijke galette van perzik, gemarineerd in suiker, limoen en rozemarijn wordt geserveerd met een frisse creme fraiche. Het recept is van een de hotste chefs op dit moment, Yotam Ottolenghi en wij snappen waarom!
Sous vide flank steak (Bavette)
Flanksteak, ook wel bavette genoemd, uit de sous vide. Het vlees wordt supermals en smaakvol. Beter wordt het niet!
Ovenfrieten
Wie houdt er niet frieten? Juist, bijna iedereen. Maar frietjes zijn vet en niet gezond. Met ons recept kan jij quilt-free genieten van lekkere frietjes zonder in te leveren op smaak.
Cajun patakruiden (Copycat Five guys Cajun Fries)
Met deze eenvoudige stappen maak je in een handomdraai je eigen Cajun patatkruiden, net als bij Five Guys!
Tres leches cake
Tres Leches cake, een typisch Mexicaans dessert. En wat voor één! Heerlijk luchtig, zoet maar toch fris. Wat ons betreft de perfecte afsluiting van een Mexicaanse Fiesta.
Sisterfood Spicemix
Dé dryrub die alles lekkerder maakt, van verse nachos tot kippenpoten
All American knoflookbrood
Nog een gerecht wat eigenlijk niet mag ontbreken bij de volgende barbecue, is dit heerlijke knoflookbrood. Een echt Amerikaans recept, niet echt mager maar wel erg lekker!
Oeuf Cocotte
Een simpel maar heerlijk gerechtje voor de speciale ontbijtjes. Oeuf Cocotte.
Frambozen-perzik taart
Buiten stormt en regent het, maar hier binnen schijnt de zon! Deze heerlijk frisse taart is eenvoudig te maken en perfect als dessert.
Borrel (gehakt)balletjes
Deze gehaktballetjes zullen de ster worden van je volgende borrel!
Vietnamese loempia's
Door de crème brûlée in de sous vide te garen, krijg je een waanzinnig romige custard. En het is ook nog eens een foolproof recept, het kan niet mislukken!
Sous vide Crème brûlée
Door de crème brûlée in de sous vide te garen, krijg je een waanzinnig romige custard. En het is ook nog eens een foolproof recept, het kan niet mislukken!
Brabantse worstenbroodjes
Deze brabantse worstenbroodjes zijn perfect voor een zondagse brunch of lunch