Borrel (gehakt)balletjes

Van een goede borrelhap wordt iedereen gelukkig, toch?

Deze gehaktballetjes zullen de ster worden van je volgende borrel!

Omdat je er kleine balletjes van maakt, zijn ze ook nog eens super snel klaar.

Eenvoudig te maken, super smakelijk en ook nog eens fijn als je veel mensen op visite hebt.

Borrel (gehakt)balletjes

==========
> Bereidingstijd: 20 minuten
> Porties: 6 personen
> Ingrediënten:

  • 500 gr HOH-gehakt
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 2 el ketchup
  • 1 el ketjap manis
  • 1 tl sambal oelek
  • 1 el worcestershiresaus
  • 2 el barbecuesaus
  • 4 el paneermeel
  • 2 el boter
  • 1 el olijfolie

> Benodigdheden

  • Grote koekenpan
  • Kom

Geef er je eigen twist aan door bijvoorbeeld verse gember en chilipeper aan toe te voegen

Bereiding
=========

  1. Meng het gehakt met het zout, de peper, ketchup, ketjap manis, sambal oelek, worcestershiresaus, barbecuesaus en de paneermeel.
  2. Vorm nu, ongeveer 20, kleine gehaktballetjes van het mengsel.
  3. Laat de boter en de olie samen smelten in de koekenpan en voeg de balletjes toe aan de pan. Zet de pan op laag vuur en laat de balletjes rustig gaar worden en draai ze om de vijf minuten voorzichtig om. Na ongeveer 10 minuten zijn de balletjes gaar
    Serveren
    Serveer deze gehaktballetjes met bbq-saus of met een lekkere pindasaus.

    Eet smakelijk!

Vorige
Vorige

Frambozen-perzik taart

Volgende
Volgende

Vietnamese loempia's