Sisterfood Spicemix

Dé dryrub die alles lekkerder maakt.

Zelf gebruiken wij hem om verse nachos te kruiden, maar met deze rub maak je van ieder stukje vlees op de barbecue een succesverhaal, gegarandeerd!

Wrijf je vlees er mee in en leg het op de grill en bak het zoals je dat normaal ook zou doen. Je stukje kip is omgetoverd tot een echte smaakbom.

Je kunt de rub ook gebruiken voor alles wat je low en slow wil koken op de barbecue, bijvoorbeeld pulled pork.

Spicemix

==========
> Bereidingstijd: 5 minuten
> Porties: 15
> Ingrediënten:

  • 3 el zout
  • 1 el gerookt paprikapoeder
  • 2 el paprikapoeder
  • 2 el uienpoeder
  • 2 el knoflookpoeder
  • 2 el gedroogde oregano
  • 1 el vers gemalen zwarte peper
  • 1 el chilipoeder
  • 1 el komijnpoeder
  • 1 el lichtbruine basterdsuiker > Benodigdheden
  • Weckpot

Ook lekker als patatkruiden

Bereiding

=========

  1. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en meng goed.
  2. Doe het mengsel in een weckpot of in een afsluitbare bak. Zet het op een donkere koele plek en get blijft maanden goed.

    Enjoy!
Vorige
Vorige

Tres leches cake

Volgende
Volgende

All American knoflookbrood