Gebakken aardappels uit de airfryer

Welkom in de wondere wereld van de Airfryer, waar gemak en smaak elkaar ontmoeten! Vandaag delen we een heerlijk recept voor knapperige goudbruine aardappels die je met trots uit jouw Airfryer kunt toveren. Of je nu op zoek bent naar een snel bijgerecht voor een doordeweekse maaltijd of een smaakvolle snack voor een gezellige avond, deze gebakken aardappels zullen zeker indruk maken.

De Airfryer is niet alleen een tijdsbesparende keukenvriend, maar zorgt er ook voor dat je kunt genieten van die perfecte krokante textuur zonder al te veel olie te gebruiken. Volg dit recept om heerlijke aardappels te maken, die knapperig van buiten en heerlijk zacht van binnen zijn.

Airfryer aardappelen

==========
> Bereidingstijd: 30 minuten
> Porties: 4
> Ingrediënten:

  • 6 tot 8 kruimige aardappels
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • Zout & Peper

> Benodigdheden:

  • Airfryer
  • Pan

Pas het recept naar smaak aan door je favoriete kruiden toe te voegen.

Bereiding
=========

  1. Verwarm het airfryer tot 180ºC.
  2. Boen of schil de aardappels en snij in blokjes
  3. Doe de aardappels in een pan met ruim water en laat maximaal 5 minuten koken.
  4. Giet de aardappels af en laat even droog stomen.
  5. Plaat de aardappels in het mandje van de airfryer,voeg de zonnebloemolie toe en breng op smaak met peper & zout. Meng alles goed door.
  6. Bak de aardappels in ongeveer 20 minuten goud bruin en schudt regelmatig even door.


    Eet smakelijk!

Vorige
Vorige

Pangsit Goreng

Volgende
Volgende

Caesar salade