Allerbeste brownies ooit

De allerbeste brownies ooit!

Deze brownies zijn super smeuïg, chewy, decadent, zoet. Ofwel de allerbeste brownie ooit, als je het aan ons vraagt.

Brownies

==========
> Bereidingstijd: 60 minuten
> Porties: 9 personen
> Ingrediënten:


  • 70 gr ongzouten roomboter
  • 250 gr suiker
  • 2 eieren plus 1 eidooier
  • 1 tl vanille extract
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 75 gr cacoapoeder
  • 65 gr bloem
  • 1/8 tl baking soda
  • 1 el maizena
  • Snuf zout
  • 120 gr pure chocolade (gehakt)

> Benodigdheden

  • Bakvorm (20cm x 20cm)
  • Bakpapier
  • Kom

Voeg gehakte hazelnoten of walnoten toe voor een extra crunch

Bereiding
=========

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier.
  3. Plaats de boter en de suiker in een (hittebestendige)kom en plaats deze in de magnetron tot de boter gesmolten is. Je kunt dit ook in een pannetje doen, als je geen magnetron hebt.
  4. Voeg de eieren, de eidooier en de vanille toe en meng dit goed.
  5. Voeg vervolgens de zonnebloemolie en de cacoapoeder toe en meng dit tot alle cacoapoeder is opgenomen in het beslag.
  6. Als laatste voeg je de bloem, baking soda, maizena, het zout en de gehakte chocolade toe en meng je ook dit tot het een geheel is.
  7. Giet het beslag in de bakvorm en plaats deze in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. Je kunt met een sateprikker testen of de brownie klaar is. Steek de prikker in het midden van de brownie, als er natte kruimels aan vast blijven zitten, is de brownie goed. Laat de brownie vooral niet te lang in de oven staan!
    Serveren
    Het is enorm lastig, maar laat de brownie helemaal afkoelen voordat je hem serveert. Afgekoeld is hij echt lekkerder!

    Eet smakelijk!

Vorige
Vorige

Oeuf Cocotte

Volgende
Volgende

Jalapeño poppers