Borrel (gehakt)balletjes

Van een goede borrelhap wordt iedereen gelukkig, toch?

Deze gehaktballetjes zullen de ster worden van je volgende borrel!

Eenvoudig te maken, super smakelijk en ook nog eens fijn als je veel mensen op visite hebt.

Ingrediënten

  • 500 gr HOH-gehakt
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 2 el ketchup
  • 1 el ketjap manis
  • 1 tl sambal oelek
  • 1 el worcestershiresaus
  • 2 el barbecuesaus
  • 4 el paneermeel
  • 2 el boter
  • 1 el olijfolie

Benodigdheden

  • Mengkom
  • Grote koekenpan

Bereiding

Meng het gehakt met het zout, de peper, ketchup, ketjap manis, sambal oelek, worcestershiresaus, barbecuesaus en de paneermeel.

Vorm nu, ongeveer 20, kleine gehaktballetjes van het mengsel.

Laat de boter en de olie samen smelten in de koekenpan en voeg de balletjes toe aan de pan. Zet de pan op laag vuur en laat de balletjes rustig gaar worden en draai ze om de vijf minuten voorzichtig om. Na ongeveer 20 minuten zijn de balletjes gaar.

Serveer deze gehaktballetjes met bbq-saus of met een lekkere pindasaus.

Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s