Bánh Mi Shrimp

on

Dit heerlijke vietnamese broodje zit barstensvol smaak, heerlijke groente en kruiden.
Ook nog eens makkelijk en snel te maken.

Ingrediënten
2 personen

  • 2 rustieke baquettes
  • 200 gr garnalen (schoongemaakt)
  • 3 el mayonaise
  • 3 el zoete chili saus
  • 1 winterpeen
  • 1\4 komkommer
  • 2 el miso pasta
  • 120 gr mesclunsla
  • 6 takjes verse koriander
  • 6 takjes verse munt

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Maak de garnalen schoon en dep ze droog. Meng de miso pasta met de garnalen en zet apart.

Snijd de komkommer in dunne plakjes en rasp de wortel grof.

Bak ondertussen de broodjes af in ongeveer 10 – 12 minuten.

Hak de munt en koriander zo fijn mogelijke en meng samen met de mayonaise en chilisaus goed door tot een saus.

Verhit een klein beetje olie in een koekepan op middelhoog vuur en bak de garnalen in 3-4 minuten gaar.

Besmeer de broodjes met de kruidensalsa. Verdeel de sla, komkommer en wortelrasp over het broodje en leg daar bovenop de garnalen. Wat extra salsa maakt het extra lekker.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s