Apple ginger berry compote

on
Deze compote is als ontbijt heerlijk met magere kwark en havermout

, maar ook heerlijk als bijgerecht bij het diner.

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 120 gram bosbessen
  • Stukje gember
  • Honing
Bereiding:
Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Schil de gember en rasp fijn.
Doe de appels en bosbessen in een pan en voeg een scheutje water toe. Voeg na 5 minuten de gember toe.
Laat zachtjes pruttelen totdat de bosbessen helemaal zacht zijn geworden.
Voeg eventueel wat honing toe wanneer de compote te zuur is.
Laat de compote afkoelen.
De compote is als ontbijt heerlijk met magere kwark en havermout.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s