Breakfast muffin

Heerlijke, gezonde en koolydraatharme breakfastmuffins. Je kan de muffins goed bewaren, dus ze zijn perfect om mee te nemen naar werk.

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 6 bospaddentoelen
  • 6 cherrytomaten
  • Italiaanse kruiden
  • Zout & Peper
  • Olijfolie

Benodigdheden

  • Muffinvorm

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet een steelpan op middelhoog vuur.

Maak de paddestoelen schoon en snij ze in kleine blokjes. Voeg een scheut olijfolie toe aan de pan en bak de paddestoelen tot ze goudbruin zijn, dit duurt ongeveer 5 minuten.

Klop twee eieren los in een kom en voeg daar het eiwit van de vier overige eieren aan toe. Meng de bospaddestoelen er doorheen en breng op smaak met zout, peper en italiaanse kruiden.

Vet de muffinvormen in met een klein beetje olijfolie. Verdeel het eimengsel over de muffinvormen en garneer met de cherrytomaten en plaats het in de oven.

Bak de muffins, in het midden van de oven , in ongeveer 18 minuten gaar.

Enjoy!


Geef een reactie