Breakfast muffin

Ingrediënten 
- 6 eieren
- 6 bospaddentoelen
- 6 cherrytomaten
- Italiaanse kruiden
- Zout & Peper
- Olijfolie

Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet een steelpan op het vuur.
Maak de bospaddestoelen schoon en snijd in kleine blokjes. 
Voeg olijfolie toe aan de pan en bak de bospaddestoelen tot ze 
goudbruin zijn. 

Klop twee eieren los en voeg het eiwit van de vier overige eieren toe.
Meng de bospaddestoelen erdoorheen en breng op smaak met zout, peper 
en Italiaanse kruiden. Halveer de cherrytomaten.

Verdeel het mengsels over 6 muffinvormen en garneer met de 
cherrytomaten. Bak de muffins in het midden van de oven in ongeveer 
18 minuten gaar totdat het eimengsel gestold is. 

Het fijne van dit recept? Je kan de muffins goed bewaren en dus 
van te voren maken om mee te nemen naar werk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s